Op zoek naar vacature fotograaf?

vacature fotograaf
 
Fotograaf Groningen Bruidsfotograaf en Portretfotograaf Groningen.
Ik ben Maarten de Kok 1984 en woon in Groningen. Door mijn naaste omgeving vaak omschreven als een gepassioneerd fotograaf. Al jong in de ban van fotografie geraakt en na een opleiding aan de Fotovakschool en Academie Minerva Bachelor in Fine Arts al snel definitief beland in het vak.
cursus fotografie: Untitled Document.
Fotograaf Vacatures Vacatures.nl.
Toon alle vacatures in Oudkarspel. Stage: Fotograaf Wie zijn wij. Uiteindelijk zal jij degene zijn die de creatieve decors voor onze producten verzint en zal jij de fotos en videos maken en editen. Blijf op de hoogte van de nieuwste Fotograaf vacatures!
vacature
Vacature: Fotograaf Vacatures Organisatie Rijksmuseum.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Op dit moment is er ook een vacature voor Beeldbewerker binnen het project Prentenkabinet Online. Een combinatiefunctie is eventueel mogelijk, geeft u dit bij sollicitatie duidelijk aan. Op de hoogte blijven?
vacature
Vacature Fotograaf Fotograaf Vacature Monsterboard.
Voor wie zoekt naar een specifieke vacature in de fotografie kan een aanscherping van de zoektocht nog betere resultaten opleveren. Zo biedt Monsterboard bijvoorbeeld productfotograaf vacatures en journalist fotograaf vacatures. Fotografie is op haast elk niveau leuk om te doen.
vacature
112 Fotograaf Vacatures Adzuna.
Jij kan met je licht hele studiosets om toveren opleiding in de richting van fotografie Je hebt 5 jaar studio ervaring als fotograaf en bent bezig in het bezit van een geweldig portfolio Ervaring met interieur/lifestyle fotografie is. Meer over deze vacature.
vacature
Fotografie Afdeling Vacatures bij Airbnb.
Het Fotografie-team is er trots op dat zij alle Airbnb ruimtes zo mooi en authentiek weten te presenteren. Onze wereldwijde team bestaat uit fotografie curatoren, recruiters, coördinatoren en ondersteunend personeel die allemaal met elkaar samenwerken om ervoor te zorgen dat elke Airbnb ruimte goed verlicht is en goed in focus.
vacature
Fotograaf-vacatures december 2017 Indeed.nl.
Wij zijn op zoek naar iemand die op expert level kan werken met Lightroom en daarnaast ondersteuning kan bieden als fotograaf. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Rijk in Beeld Vacatures in Geertruidenberg. grafisch ontwerper / fotograaf.
vacature klinisch psycholoog
Exterion Media zoekt Fotograaf Vacature Via Ginny.
Daarnaast zal je als fotograaf van Exterion Media Spectacular-campagnes en eigen evenementen fotograferen. Tot slot zorg je voor verwerking en archivering van al het foto en videomateriaal. Wie zoeken we? Een communicatieve en flexibele collega met.: Minimaal een afgeronde MBO opleiding richting Fotografie.; Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie.; Kennis van Adobe foto en videobewerkingsprogrammas Photoshop Elements Lightroom.; Goede plan en organisatie skills.; Oog voor detail. Daarnaast ben je inventief en resultaatgericht, bezit je over een rijbewijs B en ben je bereid om veel te reizen en met grote regelmaat op zaterdag te werken. Wat bieden wij. Exterion Media biedt je een uitdagende functie met leuke collegas in een transparante en toegankelijke organisatie, maar ook.: Een passend salaris, afhankelijk van je ervaring.; Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.; Onderdeel van het Marketing team met 14 collegas.; Een enthousiast team met leuke, gedreven en ambitieuze collegas. Zoeken we jou? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren door middel van het sturen van je cv, motivatie eventuele portfolio naar jobs@exterionmedia.nl. Deze vacature is verlopen.
vacature loodgieter
Fotograaf natuur vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Je zal gedetacheerd worden op diverse proje. 31 dagen geleden geplaatst 32 uur HBO Product Fotograaf Technisch DTP'er' PAT Europe BV. PAT Europe BV. PAT Europe BV zoekt een enthousiaste en gemotiveerde Product Fotograaf als fotograaf /dtper/vormgever Goede beheersing van Adobe Trefwoorden: Product Fotograaf Technisch DTP'er, Vacature, MBO, HBO.
vacature makelaar
Assistent Fotograaf vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Reageer vandaag nog! 28 dagen geleden geplaatst 32 40 uur HBO Product Fotograaf Technisch DTP'er' PAT Europe BV. PAT Europe BV. PAT Europe BV zoekt een enthousiaste en gemotiveerde Product Fotograaf als fotograaf /dtper/vormgever Goede beheersing van Adobe Trefwoorden: Product Fotograaf Technisch DTP'er, Vacature, MBO, HBO.
vacature loodgieter
Vacature Fotograaf Watervrienden IJmuiden.
Vacature Lid Activiteitencommissie. Contact en info. Contact en info. WVIJ is op zoek naar fotografen. Heb je een goede camera en vind je het leuk om actiefoto's' te maken, dan zijn wij op zoek naar jou! Tijdens diverse evenementen zoals het afzwemmen, de wedstrijden of het Sinterklaasbezoek streven we ernaar om aan het bad een fotograaf te hebben staan.
vdab
Vacature fotograaf vinden.
U bent hier: Home Beroep Taal en communicatie Media Beeld Fotograaf Vacature fotograaf vinden. Vacature fotograaf vinden. Fotografen werken veelal voor fotopersbureaus, fotostockbureaus of redacties. Op de websites van fotopersbureaus en dergelijke staan vaak ook vacatures vermeld. De meeste fotografen werken echter op freelance basis.
Vacature: fotografen en cameravrouw/man gezocht noord-holland 3voor12.
Vacature: fotografen en cameravrouw/man gezocht Vacature: fotografen en cameravrouw/man gezocht. We zoeken beeldmakers om onze redactie te versterken! 9 september 2017, Redactie Noord-Holland. U bent hier.: Naar festivals gaan om een mooi verhaal te maken. Interviews met muzikanten. Met een camera op pad om muzikanten op het podium vast te leggen.

Contacteer ons