Meer resultaten voor cursus fotografie groningen

cursus fotografie groningen
 
cursus fotografie: Untitled Document.
Fotograaf Groningen Bruidsfotograaf en Portretfotograaf Groningen.
Ik ben Maarten de Kok 1984 en woon in Groningen. Door mijn naaste omgeving vaak omschreven als een gepassioneerd fotograaf. Al jong in de ban van fotografie geraakt en na een opleiding aan de Fotovakschool en Academie Minerva Bachelor in Fine Arts al snel definitief beland in het vak.
amsterdam fotocursus fotografie cursus workshop logo.
Tijdens de fotografie cursus wordt gebruik gemaakt van een goed uitgerust en comfortabel leslokaal voor de noodzakelijke rust, weg van de kakafonie van de stad. Er wordt gebruik gemaakt van modern presentatieapparatuur en er wordt voor koffie en thee gezorgd tijdens de les.
cursus fotografie - Inhoud Cursus C.
In deze cursus leren de deelnemers programmeren in het NET platform met de C taal. De nadruk van de cursus ligt op de C syntax, programma structuur en implementatie details. Na het volgen van de cursus zullen de deelnemers in staat zijn de rol die C speelt in het NET Framework en het NET Platform te beschrijven.
Fotografie Workshops in Groningen: Nu tot 70% besparen op fotografie workshops in Groningen GROUPON.nl.
Groningen Fotografieles Kortingsbonnen. Alle Er op uit. Plezier vrije tijd 97. Musea en attracties 11. Sightseeing tours 23. Tickets Evenementen 18. Theater show 8. Exposities conventies 5. Sport buitenactiviteiten 2. Online cursus Digitale Fotografie van Digifotocursus voor beginners en gevorderden.
cursus fotografie groningen
Cursus fotografie in Haren Harener Weekblad.
Cursussen fotografie in Groningen en Haren. GRONINGEN/ HAREN FRB Fotografie start tussen 22 februari en 4 maart met cursussen fotografie in Groningen en Haren. De docenten Roland Bouma en Greetje Keuning leren de deelnemers hierin handmatig hun camera in te stellen. Een cursus omvat 7 lessen.
cursus fotografie
Fotografieles.nl Home Workshops cursussen: leer beter fotograferen!
Heb je geen zin om de gebruiksaanwijzing te lezen? In 1 dag leer je de basisbegrippen van de digitale fotografie. Deze workshop fotografie is geschikt voor de beginner en de iets gevorderde fotograaf die zijn camera beter wil leren kennen.
cursus fotografie groningen
Fotocursussen Fotograaf Bedum, Groningen Peter Russchen bruidsfoto's, familiefoto's' en portretten.
Deze cursus is op twee middagen van 14.00 tot 17.00 uur. Data in overleg in 2018. De koste n zijn 9500, per persoon. Met onderstaand formulier kun je je voor één of meer cursussen opgeven. Postcode en woonplaats verplicht. Uw e-mail verplicht. Uw telefoonnummer verplicht. Ik meld me aan voor de cursussen.: Basiskennis fotografie Natuur en landschapsfotografie Modelfotografie met natuurlijk licht Modelfotografie in de studio Zwart-wit fotografie. Hieronder graag aangeven op welke dagen je kunt. Maandag Woensdag Donderdag. Copyright: Peter Russchen. Trouwfotograaf Peter Russchen. Familie en groepsfotos. Zoeken naar oude meesters. Natuur en landschap. Trouwfotograaf in Groningen, Friesland en Drenthe.
cursus fotografie groningen
Cursussen fotografie in Groningen en Haren.
Cursussen fotografie in Groningen en Haren. GRONINGEN/ HAREN FRB Fotografie uit Jubbega start 21 september in De Schakel in Groningen en in t Gorechthuis in Haren met nieuwe cursussen fotografie. Ook worden cursussen fotobewerking gegeven. Elke cursus omvat 7 lessen van elk 3 uren, die.
Cursus
Fotocursus Basis in Assen Drachten Emmen Hoogeveen en Groningen Torrostudio.
Fotocursus Basis in Assen Drachten Emmen Hoogeveen en Groningen. Fotografie cursus Basis, fotograferen kan je leren! Deze Fotocursus Basis in Assen, Drachten, Emmen, Hoogeveen en Haren Groningen inclusief een praktijkles is voor de beginnende fotograaf die via een basiscursus meer wilt leren over de basistechnieken van fotografie en de instellingen van de camera.
Cursus
Beginnerscursus fotografie Groningen.
Fotografie cursussen en workshops in Groningen. Landschap en Natuur. Gouden tip voor Fotografie. Fotograferen met je mobiel. Natuurlijk licht portretfotografie. Tips voor stadsfotografie. Duur: 4 weken. Data: klik hier. Locatie: Kraneweg 16A. Deze cursus biedt uitgebreide kennis aan diegene die meer bewust en beter willen leren fotograferen.
Cursus
Cursussen De Fotolocatie.
Voor wie meer wil weten over de geschiedenis van de fotografie. Voor wie een boek of tentoonstelling wil maken. De Fotolocatie Groningen is flexibel. Wil jij een cursus op eigen maat? Neem contact met ons op over je wensen: This email address is being protected from spambots.
kookcursus groningen
Fotografie Cursus Basis Groningen De Rooij Fotografie.
De basiscursus fotografie in Groningen is speciaal voor iedereen die net een nieuwe camera gekocht heeft of graag meer wilt leren over zijn/haar systeemcamera of spiegelreflexcamera. Tijdens de fotografie cursus leer je met met behulp van effectief cursusmateriaal en diverse opdrachten hoe je de camera handmatig kunt instellen.
Cursus
Ontwikkel jezelf als fotograaf fotografie forum Zoom.nl.
Geplaatst: ma aug 29, 2011 0940: Onderwerp: Fotografiecursus Groningen. Voor diegene die een leuke cursus fotografie willen volgen, organiseer ik basiscursussen fotografie en priv workshops. Kijk voor meer info op de site: www.m-dejong.nl. Geplaatst: vr jan 20, 2012 2256: Onderwerp: fotocursus groningen.
Cursus
Kunstgroep Noord.
Een absolute must voor elke amateur-fotograaf en semi-professional; een cursus over licht. Fotografie betekent letterlijk: schrijven met licht. Kunstgroep Noord presenteert een speciale cursus over de technische en creatieve aspecten van het licht. Drenthe en Groningen. 12 okt 2017. 11, waarvan 5 op zaterdag.
Fotocursus basis Groningen Zero Fotografie.
Zero fotografie geeft in Groningen basiscursussen fotografie. Na het volgen van deze fotocursus ben je in staat om kwalitatief hoogstaande fotos te nemen met een digitale spiegelreflex camera of met een compact camera. De lesgroepen worden bewust klein gehouden 5 tot 9 personen waardoor we veel persoonlijke aandacht aan de cursisten kunnen besteden. De kosten van de cursus bedragen 195 Euro.

Contacteer ons