Op zoek naar fotograaf vacature?

fotograaf vacature
 
Fotograaf Groningen Bruidsfotograaf en Portretfotograaf Groningen.
Ik ben Maarten de Kok 1984 en woon in Groningen. Door mijn naaste omgeving vaak omschreven als een gepassioneerd fotograaf. Al jong in de ban van fotografie geraakt en na een opleiding aan de Fotovakschool en Academie Minerva Bachelor in Fine Arts al snel definitief beland in het vak.
Vacature Fotograaf Watervrienden IJmuiden.
Vacature Lid Activiteitencommissie. Contact en info. Contact en info. WVIJ is op zoek naar fotografen. Heb je een goede camera en vind je het leuk om actiefoto's' te maken, dan zijn wij op zoek naar jou! Tijdens diverse evenementen zoals het afzwemmen, de wedstrijden of het Sinterklaasbezoek streven we ernaar om aan het bad een fotograaf te hebben staan.
schoonmaak vacatures
Vacature: fotografen en cameravrouw/man gezocht noord-holland 3voor12.
Vacature: fotografen en cameravrouw/man gezocht Vacature: fotografen en cameravrouw/man gezocht. We zoeken beeldmakers om onze redactie te versterken! 9 september 2017, Redactie Noord-Holland. U bent hier.: Naar festivals gaan om een mooi verhaal te maken. Interviews met muzikanten. Met een camera op pad om muzikanten op het podium vast te leggen.
vacature fotograaf
Fotograaf Vacatures Vacatures.nl.
Toon alle vacatures in Oudkarspel. Stage: Fotograaf Wie zijn wij. Uiteindelijk zal jij degene zijn die de creatieve decors voor onze producten verzint en zal jij de fotos en videos maken en editen. Blijf op de hoogte van de nieuwste Fotograaf vacatures!
vacature SEO
Vacature: Fotograaf Vacatures Organisatie Rijksmuseum.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Op dit moment is er ook een vacature voor Beeldbewerker binnen het project Prentenkabinet Online. Een combinatiefunctie is eventueel mogelijk, geeft u dit bij sollicitatie duidelijk aan. Op de hoogte blijven?
vacature fotograaf
Vacature Fotograaf Fotograaf Vacature Monsterboard.
Voor wie zoekt naar een specifieke vacature in de fotografie kan een aanscherping van de zoektocht nog betere resultaten opleveren. Zo biedt Monsterboard bijvoorbeeld productfotograaf vacatures en journalist fotograaf vacatures. Fotografie is op haast elk niveau leuk om te doen.
wasmachine
112 Fotograaf Vacatures Adzuna.
Jij kan met je licht hele studiosets om toveren opleiding in de richting van fotografie Je hebt 5 jaar studio ervaring als fotograaf en bent bezig in het bezit van een geweldig portfolio Ervaring met interieur/lifestyle fotografie is. Meer over deze vacature.
vacature fotograaf
Junior product fotograaf voor luxe schoenenzaak in Amsterdam gezocht! YoungCapital.
Parttime overdag Gepubliceerd op. Helaas, deze vacature is niet langer actief. Zoek via het menu naar andere vacatures of bekijk hieronder vergelijkbare vacatures. Junior product fotograaf voor luxe schoenenzaak in Amsterdam gezocht! Heb jij affiniteit met schoenen, mode en fotografie?
Fotograaf-vacatures december 2017 Indeed.nl.
Wij zijn op zoek naar iemand die op expert level kan werken met Lightroom en daarnaast ondersteuning kan bieden als fotograaf. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Rijk in Beeld Vacatures in Geertruidenberg. grafisch ontwerper / fotograaf.
Vacatures en vacaturebanken voor fotografen.
Elke potentiƫle werkgever die een fotograaf in dienst wil nemen en elke opdrachtgever die een freelance fotograaf wil inhuren zal eerst willen zien wat je als fotograaf in huis hebt. Het is daarom belangrijk om een representatief portfolio op te bouwen.
Fotograaf Makelaardij Vastgoed vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de branche Makelaardij Vastgoed als fotograaf. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Assistent Fotograaf vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Reageer vandaag nog! 28 dagen geleden geplaatst 32 40 uur HBO Product Fotograaf Technisch DTP'er' PAT Europe BV. PAT Europe BV. PAT Europe BV zoekt een enthousiaste en gemotiveerde Product Fotograaf als fotograaf /dtper/vormgever Goede beheersing van Adobe Trefwoorden: Product Fotograaf Technisch DTP'er, Vacature, MBO, HBO.
Vacature Fotograaf Het Rijksmuseum advertentie gesloten Alle Mediavacatures.
Vacature Fotograaf Het Rijksmuseum advertentie gesloten. Het project Prentenkabinet online heeft als doel het inhalen van achterstanden op het gebied van registratie en digitalisering van de collectie van het Rijksprentenkabinet. Daarnaast wil het museum met dit project de collectie prenten, tekeningen en fotos toegankelijker maken voor een groot publiek.

Contacteer ons